Lijek za gljivice, psorijazu i papilome

Kupiti krema Keramin u Bolu

Krema Keramin
39 €78 €
4.65

Naručiti Keramin

Popust -50%

Krema Keramin za prevenciju i liječenje bolesti povezanih s gljivičnim infekcijama noktiju i HPV virusom.

Za uspješno nabavku kreme na službenoj stranici u Bolu:

 1. Ostavite zahtjev na našoj službenoj web stranici.
 2. Unesite svoje kontakt podatke u predviđeno polje: morate unijeti svoj telefonski broj i svoje ime u obrazac za narudžbu, menadžer će vas nazvati da odgovori na vaša pitanja o plaćanju i dostavi.
 3. Navedite adresu i grad dostave. Plaćanje tek nakon primitka paketa pouzećem u pošti ili kurirskom službom. Plaćanje unaprijed prilikom narudžbe nije potrebno.

Sada na stranici možete iskoristiti 50% popusta na kupnju kreme. Keramin možete kupiti po povoljnoj cijeni - za samo 39 €.

Kako kupiti u Bolu Keramin

Protiv gljivica, psorijaze i papiloma Keramin aktivno se nosi s uklanjanjem svrbeža i upala na prstima ruku i nogu, uklanja bradavice i papilome, utječući na uzrok njihovog izgleda. Djeluje umirujuće na kožu ruku i stopala.

Kako naručiti Keramin u Bolu Gel?

 1. Odaberite željeni proizvod na stranici u Hrvatskoj.
 2. Ostavite zahtjev na stranici putem obrasca za narudžbu i odaberite način isporuke od djelatnika. Nazvat će vas da uskladite narudžbu i ispravite podatke o adresi.
 3. Unesite adresu za dostavu. Prilikom narudžbe u veliki grad, na primjer - Bol, bit će Vam dostupna dostava kurirskom službom. Trošak slanja paketa može biti različit u gradovima, određuje ga Hrvatska.
 4. Tvoja naredba! Dostava poštom ili kurirom 1-3 dana, moguće je i plaćanje narudžbe poštom. Plaćanje unaprijed nije potrebno.

Zaliha! Kupujte sa 50% popusta. Cijena Keramin kreme za gljivice, psorijazu, bradavice i papilome je 39 €, možete je kupiti na službenoj stranici u Bolu.

Ostali gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti Keramin

Gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti Keramin

Keramin u PooluKeramin u Zagrebu
Keramin u DubrovnikuKeramin u Rijeci
Keramin u SplituKeramin u Zadru
Keramin u OsijekuKeramin u Malom Lošinju
gradovi u Hrvatskoj

Recenzije o Keramin u Bolu

 • Matea
  Nisam mogla ni otići u posjet ili kupiti nove cipele jer mi je bilo neugodno zbog svojih stopala. I kod kuće me bilo sram pred djecom i mužem. Kremu Keramin koristila sam točno dva dana, a stopala mi više nisu mirisala, nisam osjećala svrbež i nelagodu zbog ljuštenja kože.
  Keramin