Recenzije o Keramin

 • Filip
  Preporučam ovu kremu za obje ruke. S gljivicom sam se riješio brzo i po jako povoljnoj cijeni. Bio sam zadovoljan djelotvornošću i izostankom nuspojava korištenja Keramin kreme. Savjetujem svima!
  Keramin
 • Martina
  Izvrsna krema. Prvi put kada sam nanijela Keramin, svrbež je naglo prestao. Sljedeće jutro moja stopala više nisu bila crvena. Koristila sam ga ne više od mjesec dana, nakon čega su bijele vezikule od gljivica nestale, a stopala su mi bila mekana na dodir, kao kod djeteta.
  Keramin
 • Matea
  Nisam mogla ni otići u posjet ili kupiti nove cipele jer mi je bilo neugodno zbog svojih stopala. I kod kuće me bilo sram pred djecom i mužem. Kremu Keramin koristila sam točno dva dana, a stopala mi više nisu mirisala, nisam osjećala svrbež i nelagodu zbog ljuštenja kože.
  Keramin
 • Tena
  Keramin radi! Njegov glavni plus je što pomaže riješiti se svrbeža od prve primjene, otklanja bolove i znojenje, a nakon mjesec dana više se nećete sjećati svog problema.
  Keramin
 • Matea
  Krema Keramin postala je moj nezamjenjiv alat za borbu protiv gljivica stopala. Koristila sam ga samo 2 tjedna, ali su već bila primjetna značajna poboljšanja: miris i svrbež su nestali, nokti su počeli izgledati zdravije.
  Keramin
Korisnička ocijena Keramin
4.6
5