Lijek za gljivice, psorijazu i papilome

Kupiti krema Keramin u Zadru

Krema Keramin
39 €78 €
4.65

Naručiti Keramin

Popust -50%

Krema Keramin za prevenciju i liječenje bolesti povezanih s gljivičnim infekcijama noktiju i HPV virusom.

Kremu možete nabaviti na službenoj stranici u Zadru:

 1. Ostavite zahtjev na našoj službenoj web stranici.
 2. Unesite svoje kontakt podatke u predloženo polje: navedite svoj telefonski broj i ime u obrascu za narudžbu, menadžer će vas nazvati da razjasnimo narudžbu i dogovorimo dostavu na vašu adresu.
 3. Navedite adresu i grad dostave. Dostavu možete dobiti od kurira ili preuzeti u pošti. Plaćanje unaprijed prilikom narudžbe nije potrebno.

Sada na stranici možete iskoristiti 50% popusta na kupnju kreme. Keramin možete kupiti po niskoj cijeni - za samo 39 €.

Kako kupiti u Zadru Keramin

Protiv gljivica, psorijaze i papiloma Keramin aktivno se nosi s uklanjanjem svrbeža i upala na prstima ruku i nogu, uklanja bradavice i papilome, utječući na uzrok njihovog izgleda. Djeluje umirujuće na kožu ruku i stopala.

Kako naručiti gel Keramin u Zadru?

 1. Odaberite željeni proizvod na stranici u Hrvatskoj.
 2. Ostavite zahtjev na našoj web stranici i čekate poziv od upravitelja. Nazvat će vas da uskladite narudžbu i ispravite podatke o adresi.
 3. Unesite adresu za dostavu. Prilikom narudžbe u veliki grad, primjerice - Zadar, bit ćete dostupni za dostavu kuriskom službom. Trošak dostave poštara na navedenu adresu može biti različit u različitim gradovima, određuje ga Hrvatska.
 4. Primanje poštom kurirskom službom na kućnu adresu (plaćanje nakon primitka paketa), moguće je i primiti i platiti robu u pošti ili od kurira koji će pošiljku dostaviti. Plaćanje unaprijed nije potrebno.

Trajanje akcije je ograničeno. Požurite s narudžbom uz popust od -50%. Cijena Keramin kreme za gljivice, psorijazu, bradavice i papilome je 39 €, možete je naručiti na službenoj stranici u Zadru.

Ostali gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti Keramin

Gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti Keramin

Keramin u PooluKeramin u Zagrebu
Keramin u DubrovnikuKeramin u Rijeci
Keramin u SplituKeramin u Osijeku
Keramin u BoluKeramin u Malom Lošinju
gradovi u Hrvatskoj

Recenzije o Keramin u Zadru

 • Martina
  Izvrsna krema. Prvi put kada sam nanijela Keramin, svrbež je naglo prestao. Sljedeće jutro moja stopala više nisu bila crvena. Koristila sam ga ne više od mjesec dana, nakon čega su bijele vezikule od gljivica nestale, a stopala su mi bila mekana na dodir, kao kod djeteta.
  Keramin