Lijek za gljivice, psorijazu i papilome

Kupiti krema Keramin u Splitu

Krema Keramin
39 €78 €
4.65

Naručiti Keramin

Popust -50%

Krema Keramin za prevenciju i liječenje bolesti povezanih s gljivičnim infekcijama noktiju i HPV virusom.

Za naručiti kremu na službenim stranicama u Splitu:

 1. Napravite trenutnu narudžbu po sniženoj cijeni.
 2. Unesite svoje kontakt podatke u predviđeno polje: pomoću obrasca za narudžbu navedite svoj telefonski broj i ime, menadžer će vas nazvati da odgovori na sva pitanja i dogovori dostavu na adresu koju ste naveli.
 3. Navedite adresu i grad dostave. Plaćanje dostave nakon primitka paketa od kurira ili u pošti. Plaćanje unaprijed prilikom narudžbe nije potrebno.

Sada na stranici možete iskoristiti 50% popusta na kupnju kreme. Keramin možete kupiti u okviru trenutne promocije - za samo 39 €.

Kako kupiti u Splitu Keramin

Protiv gljivica, psorijaze i papiloma Keramin aktivno se nosi s uklanjanjem svrbeža i upala na prstima ruku i nogu, uklanja bradavice i papilome, utječući na uzrok njihovog izgleda. Djeluje umirujuće na kožu ruku i stopala.

Kako naručiti Keramin u Splitu gel?

 1. Odaberite potreban alat na stranici u Hrvatskoj.
 2. Ostavite zahtjev u obrascu za narudžbu i u roku od 15 minuta menadžer će Vas nazvati da potvrdi narudžbu. Nazvat će vas da uskladite narudžbu i ispravite podatke o adresi.
 3. Unesite adresu za dostavu. Prilikom narudžbe u veliki grad, na primjer - Podjela, bit ćete dostupni za dostavu kurirskom službom. Točan trošak dostave poštara na Vašu adresu može biti drugačiji u drugim gradovima, određuje ga Hrvatska.
 4. Narudžbu možete izvršiti i primiti na vrijeme, također je moguće platiti narudžbu nakon primitka poštom ili kurirskom službom. Plaćanje unaprijed nije potrebno.

Požurite naručiti na 50% popusta. Trajanje akcije je ograničeno. Cijena Keramin kreme za gljivice, psorijazu, bradavice i papilome je 39 €, možete je naručiti na službenim stranicama u Splitu.

Ostali gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti Keramin

Gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti Keramin

Keramin u PooluKeramin u Zagrebu
Keramin u DubrovnikuKeramin u Rijeci
Keramin u ZadruKeramin u Osijeku
Keramin u BoluKeramin u Malom Lošinju
gradovi u Hrvatskoj

Recenzije o Keramin u Splitu

 • Filip
  Preporučam ovu kremu za obje ruke. S gljivicom sam se riješio brzo i po jako povoljnoj cijeni. Bio sam zadovoljan djelotvornošću i izostankom nuspojava korištenja Keramin kreme. Savjetujem svima!
  Keramin
 • Matea
  Krema Keramin postala je moj nezamjenjiv alat za borbu protiv gljivica stopala. Koristila sam ga samo 2 tjedna, ali su već bila primjetna značajna poboljšanja: miris i svrbež su nestali, nokti su počeli izgledati zdravije.
  Keramin